Tuesday, 26 August 2014

n fin flyer-

Hur vi gradera flygblad? Vad är hemligheten bakom behålla?

Studier har visat olika attribut som bidrar till flyer intryck och retention. Här är de:

Första attributet för flygblad ska vara catchy. Låt oss inse, kommer folk inte att läsa din flygblad om de inte lockas med sin design. Således, för att skapa ett centrum för uppmärksamheten i flygblad kommer att göra en överväldigande skillnad. En frestande bild eller en rörlig uttalande kan fånga dina potentiella kunder odelade uppmärksamhet.

En annan egenskap är bra organisation. Separata innehåll med hjälp av gränser och lådor. På så sätt kommer det inte att beskatta för läsarna att läsa den.

Tredje attribut är utmärkt kommunikation. Acceptabelt flygblad är lätta att påpeka. Detta beror på att de inte redigeras eller gjort i en god smak av kommunikationsförmåga. Grammatiska fel är uppenbar och budskapet är vag. Dessutom kommer kommunikation ändamål, vilket är förståelse, inte uppnås. Brist på god kommunikationsförmåga är ett allvarligt handikapp för dina flygblad.

Var noga med att ge ett övertygande budskap. Läsarna läser för sina hjärtans lust. Eftersom flygblad inte tekniska bitar av avläsningar, försöka vara mer övertygande för att fånga din framtida kundens känslor. Du vet att du har lyckats med detta mål när du har etablerat band mellan dig och dina kunder. Detta band kommer så småningom att leda till beskydd och lojalitet.

När du redan har etablerat en fin flyer-anslutning, hålla oss till det. Detta kallas progressiv förtrogenhet. Om du hålla ändra din dominanta stinger eller logotyp, skulle resultatet vara till nackdel för din verksamhet. Kedjan av förtrogenhet och retention kommer säkert att leda till inkurans.

Aldrig någonsin glömmer uppmaning. Guide dem vad de ska göra härnäst. Inköp, teckna eller vad det är som du vill att de ska göra efteråt. Ge dina fullständig information så att du lätt kan kontaktas.

Slutligen måste du överväga en expert tryckeri som erbjuder state-of-the-art flygblad tryckeritjänster. Se till att ditt tryckeri är både seriösa och trovärdiga. Så att du inte kommer att belastas av att oroa sig för mycket om sina flygblad tryckeritjänster. Med det menar jag att man kan åka hem fria från betänkligheter och farhågor. Du behöver inte oroa dig om du kommer att få din flygblad på rätt tid med en enastående kvalitet. Säker, kommer svaret att vara på jakande.

Tryck denna entusiasm för att skapa en ännu hetare samspel kund!

No comments:

Post a Comment